Maanrakennustyöt Uudenmaan alueella

Siintävätkö edessä massiiviset maanrakennustyöt vai vähän pienemmät urakat? Purkucom Oy toteuttaa maanrakennustyöt asiakkaan tarpeen mukaan. Kun kyseessä on maanrakennustyö, jossa aikataulut ja viimeistelty toteutus ovat tärkeää, kannattaa paikalle pyytää kokeneet ammattilaiset. Teemme maanrakennustyöt rakennusten purkutöiden ohessa tai muiden osaprojektien ohessa. Asiakkaamme koostuvat niin rakennusliikkeistä, yrityksistä kuin yksityisistä, joten voit ottaa meihin yhteyttä olipa urakkasi millainen tahansa.

Koneet kohteen mukaan

Maanrakennuskalustoomme kuuluu monipuolisesti erilaisia koneita. Tarvitaanpa kohteeseen järeämpää tai ketterämpää kalustoa, meiltä kyllä löytyy ja onnistuu! Dumpperit, kuormaajat ja kaivinkoneet laidasta laitaan toteuttavat maanrakennusurakat sovitusti.

Tilaa suoraan tai pyydä tarjous

Purkucom Oy:n ammattitaitoiset työntekijät ja vankan maanrakennuskaluston saat soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai käyttämällä oheista lomaketta. Purkucom Oy suorittaa maanrakennustyöt Uudenmaan alueella, kuten Helsingin, Espoon, Vantaan, Vihdin, Kirkkonummen, Nurmijärven ja Sipoon alueella. Ota yhteyttä maanrakennustöiden ammattilaisiin!

Suosittele meitä

Yhteystiedot

Purkucom Oy
Jarrutie 10
00770
Helsinki
www.purkucom.fi
Jarrutie 10, Helsinki

Kiinnostuitko palveluistamme? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!