Piikkaustyöt Uudenmaan alueella

Purkucom Oy tekee kaikki tarvittavat piikkaustyöt Uudenmaan alueella. Piikkaamme erilaisissa saneeraus- ja purkukohteissa kokeneesti. Vankan piikkauskalustomme avulla vaativatkin urakat taipuvat toivotusti suuntaansa. Tilatessasi meiltä piikkaukset, saat kokeneet ammattilaiset, sujuvan työprosessin ja nopeita toteutuksia. 

Tunnin piikkauksesta isoihin projekteihin

Meiltä löytyy kapasiteettia ja kokemusta vaativiinikin projekteihin. Brok-piikkausrobottimme pureutuvat järeästi betoniin, tiileen, kiveen ja muuhun vastaavaan materiaaliin. Teemme tehokkaasti erilaiset murskaukset ja irrotukset materiaalista riippumatta.

Ota yhteyttä, saat meiltä kustannustehokasta piikkausta

Kun kokemus puhuu ja kalusto toimii, ovat piikkaustyöt ennakoitavia ja sujuvia. Sujuvuus luo varmuutta toimintaamme ja kaivattua kustannustehokkuutta asiakkaillemme. Purkucom Oy suorittaa piikkausta Uudenmaan kaupungeissa, kuten Helsingin, Espoon, Vantaan, Vihdin, Kirkkonummen, Sipoon, Tuusulan ja Nurmijärven alueella. Katso tarkemmat yhteystietomme tai pyydä tarjous tai toteutus piikkaustöistä oheisen lomakkeen kautta.

Suosittele meitä

Yhteystiedot

Purkucom Oy
Jarrutie 10
00770
Helsinki
www.purkucom.fi
Jarrutie 10, Helsinki

Kiinnostuitko palveluistamme? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!